Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 86 indlæg.
 
 12-07-2013Overnatning i forbindelse med UHM i Bjerregrav#26 
 Skrevet af Pia Bielefeldt 
 Lige et lille tip ang overnatning, hvis turen går til UHM i Randers i august. Dette Bed &breakfast Www.jyttes-bed-breakfast.dk er et super fint sted! Hunde er velkomne, 15 min. Kørsel til prøveområdet og rimelig pris. Og der er ledige værelser! måske ses vi? 
 
 16-06-2013Retrieverrally#25 
 Skrevet af Merete Dam 
 Så er vi tre (hunde)! 
 
 14-06-2013Retrieverrally#24 
 Skrevet af Anne Winkel 
 Skønt at der bliver rally igen i år - nu er de første to hunde tilmeldt :-) Vi glæder os :-D 
 
 11-06-2013Retrieverrally#23 
 Skrevet af Merete Dam 
 Jeg har vist også set det annonceret på hjemmesiden. Det var bare SÅ sjovt! Trist, hvis det ikke er der i år. Det er et fint arrangement for os med hunde, der ikke deltager på højt plan :-)) 
 
 10-06-2013Retrieverrally i sommer ?#22 
 Skrevet af Anne Winkel 
 Jeg synes på et tidspunkt, at jeg så i retrieverbladet, at der ville blive afholdt retrieverrally igen i år - men det fremgår ikke af arrangementskalenderen ? Det var altså vældigt hyggeligt sidste år og hvornår får man ellers lov til at køre i trillebør med hunden og lignende ;-) 
 
 10-06-2013Hjælperdag.#21 
 Skrevet af John Ekelund 
 Jeg kan fuldt ud tilslutte mig, det De øvrige har skrevet om hjælperdagen, en helt igennem fantastisk dag:-) 
 
 10-06-2013Skrevet af Gert Müller#20 
 Skrevet af Gert Müller 
 En stor tak til Region Nordsjælland for en forrygende og veltilrettelagt hjælperdag i Danstrup Hegn. Dagen begyndte med festlig morgenbord, derefter træning, fordelt i 3 hold. Grilmad kl, 13.00 og derefter igen træning til kl, ca, 16.00. En rigtig god dag som mange, nok alle, nød godt af. De tre trænere, Kaj, Flemming og Jørgen gjorde sit til at det blev en god dag. Tak til alle som på en eller anden måde var indvolveret i dagens begivenheder. Gert Müller. 
 
 09-06-2013hjælperdag#19 
 Skrevet af per hansen 
 En stor tak for alle der har stået for hjælperdagen , kanon dag med hyggelige mennesker og dejlige hunde , kanon vejr havde i selvfølgelig også sørget for , dejlig mad , håber der er mange både nye og gamle der er klar til at give regionen en dag eller 2 i løbet af sæsonen til at hjælpe. Super hyggeligt Per 
 
 09-06-2013Hjælperdag#18 
 Skrevet af Connie Svane 
 Hej Nordsjælland Tusind tak for en helt fantastisk hjælperdag i Danstrup Hegn, alene denne dag er motivation til næste års prøver som hjælper. Der var superhyggelige trænere, Kai Lübcke, Flemming Nøhr og Jørgen Olsen, som alle gjorde det til et hit, de forstår om nogen at sætte sig i de enkelte hunde og føreres sted, og jeg tror godt jeg kan sige alle fik nogle guldkorn med hjem. Og der blev grillet ved søen, herligt, glæder mig til næste år. Hilsen Connie 
 
 06-06-2013Lidt billeder fra Hold DM#17 
 Skrevet af Jesper Gauguin 
 Louise og jeg har lagt lidt billeder ud fra Hold DM på vores hjemmeside 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland