Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 88 indlæg.
 
 08-06-2014Facebook ?#38 
 Skrevet af Anne Winkel 
 Først og fremmest et stort tillykke til vores dygtige DM guld-hold :-) Jeg var en af de heldige, som på dagen løbende kunne følge spændende opdateringer på FB, fordi jeg tilfældigvis er venner med de rigtige :-) Men - jeg har før tænkt på det, når der har skullet reklameres for arrangementer og lignende - vi mangler altså en FB-gruppe for Nordsjælland, som flere af de andre regioner har. Det ville jo klart have været et godt sted at dele sådan noget ! Så - var det ikke en ide, at oprette sådan en gruppe ? Jeg hjælper gerne til med at administrere eller lignende - hvis det kan være en hjælp :-) 
 
 01-06-2014Grøn WT#37 
 Skrevet af Lizanne Ahlgreen 
 Wooo - Sikken en god Grøn WT så velorganiseret, fantastisk forplejning gode dommer stod selv som skytte hos Annette Vestmar og hørte alle hendes gode råd til hundeførerne alle gik glade og smilende derfra. Godt gået Mette Worm Jensen og Gyrite Marcussen. Stiller meget gerne op som hjælper igen. mvh Lizanne 
 
 21-04-2014Grøn WT#36 
 Skrevet af Lizanne Ahlgreen 
 Rigtigt dejligt at se at Regionen tilbyder en Grøn WT jeg tror der er mange der vil tage imod dette gode tilbud. Godt gået Region Nordsjælland. mvh Lizanne 
 
 16-03-2014Bøllejungen den 15 marts 2014#35 
 Skrevet af Gert Müller 
 En stor Cprøve med 140 tilmeldte hundeførere er vel overstået, det lod til at alle var tilfredse med oplægene i de forskellige klasser. Prøven blev afviklek i stærk blæsevejr med vindstød af stormstyrke, men med blå himmel og masser af solskin hele dagen. Det er en fornøjelse at være prøveleder i Region Nordsjælland, 12 -14 hjælpere tilbød at hjælpe uden de blev spurgt, det siger i sig selv at der er mange hænder der gerne vil hjælpe.De fleste i Regionsledelsen møder op kl,06,30 med en velpakket trailer hvor intet mangler, velpakket vildt til klasserne, andre står for indskrivning, borddækning og morgenmad, hele dagen går de rundt og er klar til at afløse Hvis nogen af hjælperne skal op med hund. Endnu engang vil jeg sige tak til Region Nordsjælland og alle dem der hjalp mig med at afvikle prøven. Hvis Regionen kan bruge mig en anden gang står jeg til rådighed. Gert. 
 
 05-12-2013En fin prøve med sus om ørerne ... ;-)#34 
 Skrevet af Lone Gendrup 
 Stor tak til alle - arrangører og deltagere - for en dejlig dag på Esrumgård !! Hilsen fra Lone .. og Tucker ... som nu begge "flader ud" foran brændeovnen ... :-) 
 
 11-11-2013En god dag med Mock trial#33 
 Skrevet af Jannie Olsen 
 Vi siger tak for en rigtig hyggelig dag trods en masse fejl fra en hundefører, der forstå at gøre alt galt, trods at hunden er ganske god. det var rigtig godt at prøve noget nyt, så det skal Joe have stor tak, vi glæder os til at prøve det igen. Vi siger også tak til de hjælper der var med til at gøre dagen god selvom vejret var vådt det meste af dagen. Jeg havde en træt hund, så kan dagen ikke blive bedre 
 
 11-11-2013Mocktrial#32 
 Skrevet af Birthe Löfqvist 
 Tack för ett vänligt mottagande av oss svenskar på mocktrialet! Alltid lika trevligt att komma till Danmark, trevliga människor, trevliga prov som vi uppskattar väldigt. 
 
 10-11-2013tak til klubben for en god dag / Mock Trial#31 
 Skrevet af Frank Schiermacher 
 Det var dejligt at prøve Mock Trial hvilket gav hundene nogle gode udfordringer,man følte virkelig at man fik noget ud af dagen også selv om det gik lidt galt på en post men lad os få nogle flere af dem. En stor tak til Joe, dommer og hjælper 
 
 10-11-2013Mock trial#30 
 Skrevet af Kirsten Skovsby 
 I dag har jeg og prinsessen deltaget på et helt fantastisk arrangement i regionen, den nye prøveform mock trial. Joe havde lavet en helt genial prøve, hvor alle hver på deres niveau blev udfordret. Tre spændende poster til alle klasser, hvor hundenes jagtegenskaber var tænkt ind. Alle hunde kom gennem alle poster. En rigtig god træning i at være på prøve. Tak til Joe for at udtænke en spændende prøve og tak til regionsledelsen for at tage denne prøveform på programmet. 
 
 19-10-2013Tilbage i folden igen.#29 
 Skrevet af Dorte Riddertoft 
 Efter en pause i retriververden på 8 år, så er jeg tilbage igen, og ser at Arvid er gået bort samt Niels.. Trist læsning. Glæder mig til min hvalp er klar til de skrå brædder, savner retriverlivet, markprøverne og træningerne.. Ses til foråret . 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland