Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 80 indlæg.
 
 10-11-2013Mock trial#30 
 Skrevet af Kirsten Skovsby 
 I dag har jeg og prinsessen deltaget på et helt fantastisk arrangement i regionen, den nye prøveform mock trial. Joe havde lavet en helt genial prøve, hvor alle hver på deres niveau blev udfordret. Tre spændende poster til alle klasser, hvor hundenes jagtegenskaber var tænkt ind. Alle hunde kom gennem alle poster. En rigtig god træning i at være på prøve. Tak til Joe for at udtænke en spændende prøve og tak til regionsledelsen for at tage denne prøveform på programmet. 
 
 19-10-2013Tilbage i folden igen.#29 
 Skrevet af Dorte Riddertoft 
 Efter en pause i retriververden på 8 år, så er jeg tilbage igen, og ser at Arvid er gået bort samt Niels.. Trist læsning. Glæder mig til min hvalp er klar til de skrå brædder, savner retriverlivet, markprøverne og træningerne.. Ses til foråret . 
 
 28-07-2013Retrieverrally#28 
 Skrevet af Merete Dam 
 Tak for et underholdende arrangement! 
 
 22-07-2013Farvel til Niels#27 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Det er så trist at læse om Niels Poulsens død, selvom det vel ikke var helt uventet. Da jeg var helt ny i markprøvesporten, mødte jeg på en markprøve en dejlig mand, som talte lige gerne med nye som gamle og garvede. Det var med til at præge min indgang til en livslang interesse. Hvil i fred, Niels. 
 
 12-07-2013Overnatning i forbindelse med UHM i Bjerregrav#26 
 Skrevet af Pia Bielefeldt 
 Lige et lille tip ang overnatning, hvis turen går til UHM i Randers i august. Dette Bed &breakfast Www.jyttes-bed-breakfast.dk er et super fint sted! Hunde er velkomne, 15 min. Kørsel til prøveområdet og rimelig pris. Og der er ledige værelser! måske ses vi? 
 
 16-06-2013Retrieverrally#25 
 Skrevet af Merete Dam 
 Så er vi tre (hunde)! 
 
 14-06-2013Retrieverrally#24 
 Skrevet af Anne Winkel 
 Skønt at der bliver rally igen i år - nu er de første to hunde tilmeldt :-) Vi glæder os :-D 
 
 11-06-2013Retrieverrally#23 
 Skrevet af Merete Dam 
 Jeg har vist også set det annonceret på hjemmesiden. Det var bare SÅ sjovt! Trist, hvis det ikke er der i år. Det er et fint arrangement for os med hunde, der ikke deltager på højt plan :-)) 
 
 10-06-2013Retrieverrally i sommer ?#22 
 Skrevet af Anne Winkel 
 Jeg synes på et tidspunkt, at jeg så i retrieverbladet, at der ville blive afholdt retrieverrally igen i år - men det fremgår ikke af arrangementskalenderen ? Det var altså vældigt hyggeligt sidste år og hvornår får man ellers lov til at køre i trillebør med hunden og lignende ;-) 
 
 10-06-2013Hjælperdag.#21 
 Skrevet af John Ekelund 
 Jeg kan fuldt ud tilslutte mig, det De øvrige har skrevet om hjælperdagen, en helt igennem fantastisk dag:-) 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland