Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 80 indlæg.
 
 12-02-2015Tak for hjælpen med rettelse#50 
 Skrevet af Hanne Søndenbroe 
 Hej Hanne M. tak for hjælpen med rettelse vedr. kryptorchide hanhunde og brugsprøve, det var en forglemmelse - da aktiviteterne var oprettet før regelændring. Blot en lille ting. Skriv meget gerne direkte til os da gæstebogen ikke er beregnet til egentlig kommunikation. Så det er ikke altid jeg ser det. Hilsen Hanne s 
 
 10-02-2015kryptorchisme på prøve#49 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Ved begge de næste c-prøver i regionen står der ud for brugsprøve: Hanhunde må ikke være kryptorchide. Det skal rettes, for det er ikke længere korrekt. 
 
 18-01-2015Super :-)#48 
 Skrevet af Asda Jensen 
 Det er en rigtig fed side. :-) 
 
 12-11-2014Foredrag.#47 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Også fra mig tak for et spændende foredrag. Det var annonceret som et foredrag om "hundens snude". Men for mig var delen om stress nok det mest interessante. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en henvisning til up date læsestof om emnet. 
 
 12-11-2014Foredrag og stress hos hunde#46 
 Skrevet af Tina Seligmann 
 Tak for et godt foredrag i går aftes med Kurt Verup Runefelt. Selvom det var en genganger fra for 5 år siden tålte det godt en gentagelse. Og der var nye oplysninger, der absolut godt kan bruges til noget. Eneste pip er (og det kan jeg huske fra sidste gang også) at det ville være dejligt hvis foredragsholder vidste hvad det var for en flok hundemennesker han stod overfor. Men ellers en fin aften, hvor tiden hurtigt fløj afsted. Hilsen Tina Seligmann 
 
 11-11-2014Kalender 2015#45 
 Skrevet af Zilla Nobel 
 Hej Hanne Hansen findes der en kalender for 2015 da jeg kan se at du skriver at der er brugsprøve i fr.sund i januar :0) vh 
 
 04-11-2014Brugsprøve#44 
 Skrevet af Hanne Hansen 
 Hej Hanne M Der er brugsprøve i den 24. januar 2015 ved Frederikssund klubhus. 
 
 02-11-2014brugsprøve#43 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Jeg har en hund, som fylder 8 mdr. midt i november. Hvornår kan hun komme til brugsprøve? Bliver der et specielt arr. i januar? 
 
 29-10-2014Svar til Annett#42 
 Skrevet af Susanne Wærling 
 Hej Annett - Jeg har lige læst dit indlæg på regionens hjemmeside, hvor du spørger til træningsmuligheder nær ved København. Nu skriver du ikke hvor gammel din hund er, eller hvor nøjagtig du bor, så mit svar bliver lidt “overordnet”. Det er rigtigt, at der ikke er nogen træningsmuligheder lige i København, for der er ikke lige terræn til det. Derfor er de fleste hold lagt i yderområderne af regionen og det kan nok være svært at nå uden bil, desværre. Men igen, så skal man jo huske på, at retrievere og retrievertræning i høj grad er baseret på at bruge hundens jagtmæssige egenskaber - og der er det bare nødvendigt at have forskellige terræner. Derudover, så er det lige nu “lavsæson” for hold og træninger, da de fleste trænere er travlt beskæftigede med at gå på jagt, oftest som apportører med deres egne hunde. Så derfor ligger de fleste hold i perioden februar til oktober, hvor vi til gengæld prøver at oprette så mange hold som muligt, så vi kan leve op til de fleste af de forventninger, vores medlemmer har til os. Hvis du har spørgsmål omkring træning, eller måske bare generelle spørgsmål vedr. din hund, så er du altid velkommen til at kontakte enten mig eller andre i regionsledelsen. Hilsen Susanne fra træningsudvalget 
 
 29-10-2014Trænning#41 
 Skrevet af Annett 
 Jeg kigger påhvor jeg kan gå til træning med min Labrador.Bor i københavns området. Ved faktisk ikke om det så er region Nordsjælland. Men er det mon overhovedet muligt at finde ud af hvor Træningspladserne ligger? Næste udfording er så at finde ud af om det er muligt at komme til en træningsplads uden bil? 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland