Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 82 indlæg.
 
 03-03-2015Vildtsporstræning 1#52 
 Skrevet af Zola Nobel 
 Hej Jeg har desværre sovet i timen Og er derved kommet forsendt til tilmelding til vildtsporstræning er der mulighed for et hold mere da jeg kan se at der er mange på venteliste :0) vh 
 
 12-02-2015RKU kalender med alle årets prøver#51 
 Skrevet af Hanne Søndenbroe 
 Hej blot for info så har vi lagt RKU kalenderen under Regionen - RKU. Kalenderen indeholder alle prøver og mange arrangementer i landet. Både dem der afholdes af regionerne, racerne, spor og DRK samt nogle DKK. Kalenderen opdateres løbende så check datoerne. 
 
 12-02-2015Tak for hjælpen med rettelse#50 
 Skrevet af Hanne Søndenbroe 
 Hej Hanne M. tak for hjælpen med rettelse vedr. kryptorchide hanhunde og brugsprøve, det var en forglemmelse - da aktiviteterne var oprettet før regelændring. Blot en lille ting. Skriv meget gerne direkte til os da gæstebogen ikke er beregnet til egentlig kommunikation. Så det er ikke altid jeg ser det. Hilsen Hanne s 
 
 10-02-2015kryptorchisme på prøve#49 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Ved begge de næste c-prøver i regionen står der ud for brugsprøve: Hanhunde må ikke være kryptorchide. Det skal rettes, for det er ikke længere korrekt. 
 
 18-01-2015Super :-)#48 
 Skrevet af Asda Jensen 
 Det er en rigtig fed side. :-) 
 
 12-11-2014Foredrag.#47 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Også fra mig tak for et spændende foredrag. Det var annonceret som et foredrag om "hundens snude". Men for mig var delen om stress nok det mest interessante. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en henvisning til up date læsestof om emnet. 
 
 12-11-2014Foredrag og stress hos hunde#46 
 Skrevet af Tina Seligmann 
 Tak for et godt foredrag i går aftes med Kurt Verup Runefelt. Selvom det var en genganger fra for 5 år siden tålte det godt en gentagelse. Og der var nye oplysninger, der absolut godt kan bruges til noget. Eneste pip er (og det kan jeg huske fra sidste gang også) at det ville være dejligt hvis foredragsholder vidste hvad det var for en flok hundemennesker han stod overfor. Men ellers en fin aften, hvor tiden hurtigt fløj afsted. Hilsen Tina Seligmann 
 
 11-11-2014Kalender 2015#45 
 Skrevet af Zilla Nobel 
 Hej Hanne Hansen findes der en kalender for 2015 da jeg kan se at du skriver at der er brugsprøve i fr.sund i januar :0) vh 
 
 04-11-2014Brugsprøve#44 
 Skrevet af Hanne Hansen 
 Hej Hanne M Der er brugsprøve i den 24. januar 2015 ved Frederikssund klubhus. 
 
 02-11-2014brugsprøve#43 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Jeg har en hund, som fylder 8 mdr. midt i november. Hvornår kan hun komme til brugsprøve? Bliver der et specielt arr. i januar? 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland