Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 82 indlæg.
 
 11-10-2016Billeder Frederikssund#72 
 Skrevet af Jens Mikkelsen 
 Hej Birgitte - kan se at billederne er blevet oprettet, bare gå under fotogalleri :-) Super event, tak for det. 
 
 07-10-2016Resultater og billeder#71 
 Skrevet af Birgitte Andersen 
 Hej Vil lige høre hvornår der kommer resultater og billeder på hjemmesiden fra Skuet den 24.9. i Frederikssund ? 
 
 14-09-2016Den flyvske jagtstol#70 
 Skrevet af Gert Müller 
 Jagtstolen der har for vane at forsvinde er efter ca, 2 mdr,endelig havnet hos den rette ejer. Glad fortællervedkomne at nu sker det ikke mere for nu er der skrevet navn og tlf nr på så nu er jeg sikker på at den altid vil komme tilbage til mig.Ejeren af stolen deltar på en B prøve i åben klasse på Midtsjælland den 9 september, men hvad sker der,den lille jagtstol bliver efterladt i den store mørke skov, glemt af ejeren. Så nu ligger Gert igen inde med stolen. Sådan en lille stol bør nok fremover medbringes med fodlænke på. Hanne du får stolen når vi ses. En lille solstråle historie her i det herlige efterår. 
 
 05-09-2016Jagtstol vendt hjem!#69 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Hurra! Så er min jagtstol trygt vendt tilbage til hjemmet. Tak til Sherlock Holmes alias Lene Sørensen, som var vaks på reg. Nordsjællands B-prøve. Nu skal der straks navn og telefonnummer på! 
 
 25-08-2016Jagtstol#68 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Nej, jagtstolen er ikke dukket op. Jeg er nået frem til, at en husker, at "en kvinde lovede at tage den med til Nordsjælland". Og der må Sherlock Holmes altså give op. Men hvis nogen skulle komme i tanke om, at de da vist smed den ned i en eller anden trailer, vil jeg blive SÅ glad for at gense min næsten ny jagtstol. 
 
 09-08-2016Jagtstol#67 
 Skrevet af Jagtstol 
 Er der ingen der har leveret jagtstolen tilbage? Håber da det er ærlige mennesker der deltager Hilsen Per 
 
 07-07-2016Glemt jagtstol#66 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Da jeg tog hjem fra B-prøve i reg. Midtsjælland i søndags, kom jeg til at efterlade min nye jagtstol ved åben klasse. Den har teleskopben, er 55 cm høj og har en slags netsæde. Gert mener, at "nogen fra Nordsjælland" tog den med. Men da der ikke er navn på, ved "nogen" måske ikke, hvis den er. Jeg savner den, og vil meget gerne genforenes med den. 
 
 05-07-2016Grøn WT d.2.7.2016#65 
 Skrevet af Finn Skalander 
 Som en (af mange) deltagere i lørdagens gønne WT i Frederikssund fik vi en rigtig god oplevelse. De 5 poster som vi kom igennem gav gode muligheder for at smage på disciplinerne og opleve hvilke elementer der er styr på, og hvor der skal trænes. Alt foregik i en afslappet og god atmosfære, hvor alle dommere gav tilbagemelding på gennemførslen af posten og deres konstruktive bud påhvilke træningsområder for hund og fører der skal arbejdes med, for at blive bedre. Det kan varmt anbefales til andre der vil opleve denne træningsprøve. En stor tak til dommere og ikke mindst hjælpere og prøveleder, som sammen med delagerne stod formiddagens regnvejr igennem og gjorde dagen til en succes. 
 
 22-03-2016Tak til den syngende hundefører#64 
 Skrevet af Hanne Søndenbroe 
 Tak Gert fordi du altid stiller op for os - det er jo næsten en tradition nu at du sørger for at marts-prøven bliver en festlig, spændende og god prøve. Du har endda udsat 3 ærespræmier, én til hver klasse -den sidste for vinder-klassen er dog ikke en vandrepræmie så ingen forpligtigelser her :) Men flot er det og vinderne er helt sikkert glade. God Påske 
 
 20-03-2016Bøllejungen 2016#63 
 Skrevet af Gert Müller 
 Igen en vellykket C prøve blev afviklet i Region Nordsjælland, nærmere betegnet i Bøllejungen, et pragtfuld stykke natur, hvor der er rig mulighed for at lave oplæg til en god hundeprøve. Vejret var rimeligt, med en let brise og lidt solskin ind imellem, et godt hundevejr. Jeg siger igen tak mine trofaste hjælperpiger, som udgør en stor del af hjælperstaben som får det hele til at glide hele dagen igennem, tak til Hanne og Hanne som jeg har et godt samarbejde med vedr, til/og afmeldinger. En stor tak til alle hjælperne, som trofast melder sig gang på gang. Tak til alle dommerne for deres positive meninger om tilrettelæggelsen af de forskellige klasser og momenter. Tak til min assistent Elisabeth. Jeg vil og må ikke glemme alle de fremmødte hundeførere som år efter år møder op med samme hund, eller måske med et lille nyt vidunder. Jeg ønsker jer alle en god sommer og håber i får mange gode timer sammen med familie og jeres hunde. Gert. Den syngende hundefører. 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland