Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 88 indlæg.
 
 15-04-2018Region Nordsjællands 50 års jubilæums C prøve den#78 
 Skrevet af Gert Müller 
 En stor tak til Region Nordsjælland for at jeg fik tilbudet om at være prøveleder på denne store dag, det sætter jeg meget stor pris på. Tak til alle dommere med festlige indslag. Jeg siger stor tak til alle mine trofaste hjælpere som næsten er den samme trup som melder sig gang på gang. Tak til jer alle kære venner, i var med til at gøre dagen festlig for alle deltagerne, i sørgede også for godt solskinsvejr hele dagen, til glæde for alle. Vi ses måske en anden gang. Mvh, Den syngende hundefører Gert Müller. 
 
 22-02-2018Første gang#77 
 Skrevet af Moster 
 Hvorfor har jeg først fundet denne fantastiske hjemmeside nu?! Tusind tak for de mange billeder og gode information - jeg er slet ikke færdig med at få armene ned. 
 
 06-04-2017Super billedgalleri#76 
 Skrevet af Jakob 
 Faldt efter en google-søgning tilfældigvis over jeres store billedgalleri. Pyha - så gik den formiddag. Tak for en rigtig fin side, som jeg hermed er bookmarked. 
 
 28-02-2017Referat.#75 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Så fik jeg genlæst Elisabeths referat af Thomas Stokkes foredrag, p.g.a. de annoncerede træninger. Og endnu en gang: Hvor er det en fantastisk service reg. Nordsjælland kan tilbyde medlemmerne med så gode og kvalificerede referater. Elisabeth, du er guld værd. 
 
 17-02-2017IMPONERENDE REFERANTARBEJDE#74 
 Skrevet af Peter Schou Andersen 
 Så er referatet fra Regionens februar møde offentliggjort på hjemmesiden. Flot, flot referent arbejde formentlig DRK-organisationens "flotteste referater. 
 
 21-11-2016Super gode#73 
 Skrevet af Ronni 
 Billederne er oppe og de er rigtig gode mange af dem. Med venlig hilsen. 
 
 11-10-2016Billeder Frederikssund#72 
 Skrevet af Jens Mikkelsen 
 Hej Birgitte - kan se at billederne er blevet oprettet, bare gå under fotogalleri :-) Super event, tak for det. 
 
 07-10-2016Resultater og billeder#71 
 Skrevet af Birgitte Andersen 
 Hej Vil lige høre hvornår der kommer resultater og billeder på hjemmesiden fra Skuet den 24.9. i Frederikssund ? 
 
 14-09-2016Den flyvske jagtstol#70 
 Skrevet af Gert Müller 
 Jagtstolen der har for vane at forsvinde er efter ca, 2 mdr,endelig havnet hos den rette ejer. Glad fortællervedkomne at nu sker det ikke mere for nu er der skrevet navn og tlf nr på så nu er jeg sikker på at den altid vil komme tilbage til mig.Ejeren af stolen deltar på en B prøve i åben klasse på Midtsjælland den 9 september, men hvad sker der,den lille jagtstol bliver efterladt i den store mørke skov, glemt af ejeren. Så nu ligger Gert igen inde med stolen. Sådan en lille stol bør nok fremover medbringes med fodlænke på. Hanne du får stolen når vi ses. En lille solstråle historie her i det herlige efterår. 
 
 05-09-2016Jagtstol vendt hjem!#69 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 Hurra! Så er min jagtstol trygt vendt tilbage til hjemmet. Tak til Sherlock Holmes alias Lene Sørensen, som var vaks på reg. Nordsjællands B-prøve. Nu skal der straks navn og telefonnummer på! 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland