Gæstebog
Indlæg i gæstebogen er udelukkende udtryk for forfatterens personlige meninger og synspunkter. Derfor er indlæggene på ingen måde udtryk for DRK Region Nordsjællands holdninger eller synspunkter.

Evt. spørgsmål i gæstebogen til Region Nordsjælland besvares ikke. Spørgsmål skal rettes til formanden for det relevante udvalg (se Regionen / Udvalg) eller til regionslederen enten via e:mail eller telefon.
Skriv i gæstebog
Skriv nyt indlæg.
Gæstebogen indeholder 89 indlæg.
 
 20-03-2020Tak for aflysninger#89 
 Skrevet af Jeanne Devantier 
 Kære regionsledelse Tak for jeres ansvarlighed og hjælp med at begrænse smittespredning. Det betyder meget, at alle hjælper til. Jeg arbejder på Rigshospitalet, og vi knokler for at være klar, når Rigtig mange syge vil have brug for hjælp i den kommende tid. Glæder mig til at genoptage træning, når pandemien er ovre 
 
 11-01-2020hvalp#88 
 Skrevet af peder hestbæk 
 Godt nytår til alle. jeg skal til at starte en ny jagthund op så hvis der er nogen der har hvalpe tilsalg i år 2020. Så lad mig høre. med hilsen peder. 
 
 20-11-2019Vinderklasse den 17. nov.#87 
 Skrevet af Hanne Mårtensson 
 På en eller anden måde er de to vinter c-prøver på Jespersvej blevet en tradition for mig, som jeg nødigt springer over. Jeg har haft rigtig gode oplevelser der. Det fik jeg ikke i søndags. Det blev til tre timers traven frem og tilbage på skovvejen, fordi vi åbenbart delte terræn med et børnearrangement. Og det så altså var os, der skulle vente, uden at vide hvor længe. Da hunden og jeg endelig kom op, var jeg begyndt at ryste af kulde. Og frustraktionen og irritationen løb lige ned gennem snoren til hunden. Sket er sket. Men en anden gang må det være muligt at lave en aftale med skoven, så den aftalte prøve kan gennemføres. Vinderklasse kunne være lagt mange andre steder i skoven. 
 
 19-09-2019Brugsprøvetræning#86 
 Skrevet af Helle Hygum Espersen 
 Kære jer. Jeg er ny og har en labrador på 4 mdr., bor i Kbh og vil rigtig gerne melde mig på brugsprøvetræning og senere på noget spor. Men jeg kan ikke se hvor jeg melder mig til henne :-) Vi har gået/går stadig til hvalpetræning. mvh Helle 
 
 08-04-2019Dejlig side med fin info#85 
 Skrevet af Peter 
 Hej og tak for en fin side med information fra den nordsjællandske afdeling. 
 
 08-03-2019Flot og spændende side#84 
 Skrevet af Kenneth 
 Tak for en flot og informativ hjemmeside, hvor man kan lære meget om jeres virke. 
 
 11-02-2019Fin hjemmeside#83 
 Skrevet af Brian 
 Hej! Super fin hjemmeside. Hilsen Brian 
 
 18-12-2018Tusind tak til alle hjælpere#82 
 Skrevet af Jytte 
 Tusind tak til alle hjælpere 
 
 16-11-2018Arrangementer#81 
 Skrevet af Jonas 
 Rigtig fedt med en organisation, der sørger for at de dejlige hunde har det godt! 
 
 24-08-2018Fed Side#80 
 Skrevet af Pia Storm 
 Hvor er det fedt med denne side. Gode billeder og info til træning af min hund! 
 
Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland