Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
16 billederForedragsaften 24. februar 201629-02-2016
Region Nordsjælland havde inviteret Thomas Stokke, som arbejder udelukkende med træning af hundene ved belønning i stedet for straf, og er en af Skandinaviens førende instruktører inden for jagthundetræning. Thomas viste på enkel vis hvordan belønning kan være meget andet end godbidder. Ved at udnytte hunden naturlige anlæg og lyst til arbejde kan man få en veltrænet hund. Til sidst viste Thomas lidt praktiske øvelser med sin lille sorte spaniel - en god og lærerig aften.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

49 billederHjælperdag 13. februar 201614-02-2016
Regionen afholdt hjælperdag for alle hjælpere, der havde hjulpet til fra 1. juli 2014 til 31. december 2015. 47 friske hjælpere mødte op. - 3 nordjyske trænere Fin Mikkelsen, Lars Guldhammer og Carina Olsen samt Gert Müller sørgede for træning med gode råd og fif med på vejen. Dagen var en kold affære, så det var rart med et varmt klubhus, der viste sig at kunne rumme 52 deltagere - super!

Fotograf: Hanne Jensen og Hanne Hansen
Vis fotos

12 billederÅrsmøde 20. januar 201621-01-2016
Årsmøde blev afholdt på Frederiksborg Byskole, Hillerød. - Regionen havde inviteret årsmødets deltagere til spisning inden mødet. - Årets prøveleder blev hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

9 billederForedragsaften 27. oktober 201528-10-2015
Region Nordsjælland havde inviteret Irene Jarnved, som er professionel hundetræner og adfærdsbehandler. Irene fortalte om forebyggelse af adfærdsmæssige problemer og generel håndtering af dem, hvis de opstår, selvfølgelig med udgangspunkt i retrievere. Det var en spændende og meget lærerig aften og over 110 deltagere havde meldt sig til foredraget. - I pausen var der kaffe/te og mange kager, som Connie Svane var mester for og 1000 tak for det.

Fotograf: Hanne H
Vis fotos

99 billederDualweekend C-prøve 27. sept. 201509-10-2015
C-prøven blev atter afholdt i Teglstrup Hegn. - Lidt stemmingsbilleder fra C-prøven, præmieoverrækkelse og dual pokal vinderne.

Fotograf: Hanne H og Lisbeth B
Vis fotos

47 billederDualweekend skue 26. sept. 201508-10-2015
Dual skuet blev afholdt ved klubhuset i Frederikssund og solen skinnede dejligt ned på de deltagende hunde og tilskuere.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

34 billederTrænerdag 20. september 201506-10-2015
Træningsudvalget havde arrangeret årets "Trænerdag" med fokus på læring / efteruddannelse og havde inviteret Charlotte Lia, som ville lægge vægt på lydighed, samarbejde og kommunikation. Det blev en spændende og inspirende dag. - Elisabeth Johansen har skrevet indtryk fra dagen, som kan ses under Reportage/Inspiration til træning.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

86 billederRetriever-Rally 26. juli 201501-08-2015
Årets sjoveste familebegivenhed for retrievere fandt sted på arealet ved og omkring Klubhuset i Frederikssund. Susanne Wærling og hendes dygtige hjælpere sørgede et fantastisk hyggeligt retriever-rally igen i år med sjove fantasifulde poster, som var til stor morskab for deltagerne og deres hunde. Grillmesteren sørgede for at pølser og brød var klar til frokost.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

130 billederGrøn WT 4. juli 201509-07-2015
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det er kun anden gang, at denne type prøve afholdes, men igen med stor succes med 43 deltagende hunde og førere. Deltagerne blev tilbudt seks poster fordelt på fire markeringsposter, hvoraf den ene var med kastemaskine, en post med udlægning i vand startende med lineføring og fri ved fod samt en post med frit søg, så der var rig mulighed for at få snuset til markprøvernes forskellige discipliner. Alle poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. Seks dommere og fjorten hjælpere knoklede på med et smil hele dagen i 30 graders sol for at give alle deltagere en god prøveoplevelse. - En stor tak til prøveleder og hendes dygtige team for en fantastisk indsats igen i år. - Tak til Anne Winkel, som sørgede for de fine billeder fra dagen.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

50 billederDM for hold 201515-06-2015
DM for hold blev i år holdt i smukke omgivelser på Kærstrup Gods på Lolland/Falster. Prøveleder Anders Steffensen havde tilrettelagt 4 jagtrealistiske poster, som lå omkring Kærstrup Gods. - Midtsjælland vandt suverænt, Fyn blev nr. 2 og Sydsjælland nr. 3. - Nordsjælland blev nr. 4 kun ét point efter. De kæmpede bravt, men marginaler og held var ikke på deres side. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig. Stort tillykke også til debuterende holdkaptajn Bent Schwartzbach han arbejdede ihærdigt prøven igennem, godt støttet af assistenten John Ditlevsen.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland