Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
136 billederGrøn WT 2. juli 201604-07-2016
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det var 3. gang, at denne type prøve blev afholdt og som noget nyt kunne hunde uden brugsprøve deltage. Der var tilmeldt 34 hunde og førere. Deltagerne blev tilbudt fem poster fordelt på 3 markeringsposter, hvoraf den ene var markering over vand, en post med udlægning og en post med frit søg, så der var rig mulighed for at få snuset til markprøvernes forskellige discipliner. Alle poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. De 5 dommere og hjælperne knoklede med et smil på til trods for regnvejr det meste af dagen. - Tak til fotograf Anne Winkel for de mange skønne billeder. - En stor tak til prøveleder Lone Gendrup og hendes dygtige hjælpere for en veltilrettelagt dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

23 billederDM for hold 201607-06-2016
Hold DM 2016 blev afholdt af region Sydsjælland i nyt terræn nær Vordingborg. Palle Ingemann, som var prøveleder, havde sammen med sit team skabt en god prøve med fine jagtrealistiske poster og hyggelig stemning. Nordsjælland løb med guldet, Midtsjælland fik sølv og Fyn fik bronze. Stort tillykke til holdet, holdkaptajn Bent Schwartzbach og assistent Kim Pedersen. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig.

Fotograf: Jesper Gauguin
Vis fotos

62 billederKr. himmelfartsskue 5. maj 201611-05-2016
Skuet blev afholdt ved klubhuset i Frederikssund i et dejligt forårsvejr med solskin fra en skyfri himmel.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

52 billederC-prøve 22. april 201624-04-2016
C-prøven blev afholdt på Sonnerupgaard, Plejelt v/Esrum i flot solskinsvejr, men hundekoldt om morgenen, det blev dog lidt lunere i løbet af dagen. - Der skulle bl.a. kæmpes om Sonnerupgaard-Pokaler, der er udsat af Lyngs jagtvåben og jagtherre Claus Justesen til bedste hund i alle klasser. - Prøveleder Joe Christensen havde tilrettelagt en god prøve og stod også for frokosten, grillmad med tilbehør, sammen med sine trofaste hjælpere. - GEMINA sørgede for sponsorgaver og fotografen tog dejlige billeder på dagen.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

8 billederForedragsaften 31. marts 201604-04-2016
Region Nordsjælland bød på en spændende foredragsaften om hundens reproduktion med dyrlæge Anne Schierup, som ejer Canicold hundesædbank sammen med dyrlæge Birgitte Schjøth. – Vi fik mange gode råd med på vejen, og et godt indblik i hvordan man kan sikre en god parring, optimale kuld og hvad man skal være opmærksom på under fødslen. - I pausen var der kaffe, te og lækker kagebord, som Connie var mester for, selvom hun ikke kunne være til stede.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

37 billederC-prøve 20. marts 201622-03-2016
C-prøven blev afholdt i Bølleljungen i Tisvilde Hegn med 125 tilmeldte. - Prøveleder Gert Müller bød vanen tro velkommen med en sang. - Prøveleder havde doneret en ærespræmie til ejendom til 1. vinder i vinderklassen, så der var lidt mere at kæmpe om. Der var ærespræmie-vandrepræmie til bedste hund i begynder og i åben klasse skænket af prøveleder. - Stort tak til Gert Müller for en rigtig god tilrettelagt prøve.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

16 billederForedragsaften 24. februar 201629-02-2016
Region Nordsjælland havde inviteret Thomas Stokke, som arbejder udelukkende med træning af hundene ved belønning i stedet for straf, og er en af Skandinaviens førende instruktører inden for jagthundetræning. Thomas viste på enkel vis hvordan belønning kan være meget andet end godbidder. Ved at udnytte hunden naturlige anlæg og lyst til arbejde kan man få en veltrænet hund. Til sidst viste Thomas lidt praktiske øvelser med sin lille sorte spaniel - en god og lærerig aften.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

49 billederHjælperdag 13. februar 201614-02-2016
Regionen afholdt hjælperdag for alle hjælpere, der havde hjulpet til fra 1. juli 2014 til 31. december 2015. 47 friske hjælpere mødte op. - 3 nordjyske trænere Fin Mikkelsen, Lars Guldhammer og Carina Olsen samt Gert Müller sørgede for træning med gode råd og fif med på vejen. Dagen var en kold affære, så det var rart med et varmt klubhus, der viste sig at kunne rumme 52 deltagere - super!

Fotograf: Hanne Jensen og Hanne Hansen
Vis fotos

12 billederÅrsmøde 20. januar 201621-01-2016
Årsmøde blev afholdt på Frederiksborg Byskole, Hillerød. - Regionen havde inviteret årsmødets deltagere til spisning inden mødet. - Årets prøveleder blev hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

9 billederForedragsaften 27. oktober 201528-10-2015
Region Nordsjælland havde inviteret Irene Jarnved, som er professionel hundetræner og adfærdsbehandler. Irene fortalte om forebyggelse af adfærdsmæssige problemer og generel håndtering af dem, hvis de opstår, selvfølgelig med udgangspunkt i retrievere. Det var en spændende og meget lærerig aften og over 110 deltagere havde meldt sig til foredraget. - I pausen var der kaffe/te og mange kager, som Connie Svane var mester for og 1000 tak for det.

Fotograf: Hanne H
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland