Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
6 billederForedragsaften 5. oktober 201617-10-2016
Region Nordsjælland inviterede til endnu et spændende foredrag med emnet: Apport – fra a til å med Christina Ingerslev. 120 tilmeldte deltagere fik en inspirerende aften og spørgelysten var stor. - Referat fra aftenen skrevet af Elisabeth Johansen kommer senere.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

68 billederDualweekend skue 24. september 201607-10-2016
Dual skuet blev afholdt på en dejlig solskinsdag ved klubhuset i Frederikssund - fotograf Lisbeth Bech sørgede for flotte billeder af skuets deltagende hunde.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

165 billederRetriever-Rally 30. juli 201602-08-2016
Årets sjoveste familiedag på arealet ved og omkring Klubhuset i Frederikssund. Jane Broberg og hendes dygtige hjælpere sørgede et fantastisk hyggeligt retriever-rally, hvor man på 5 poster blev udsat for alverdens sjove påfund. Præcisionskast, "det muntre køkken", dirigering med pølse som distraktion, frikadelleslalom og frit søg med bind for øjnene. Vejrguderne var ikke så venlige i år, så det blev både til sol og regn. Grillmesteren sørgede for at pølser og brød var klar til frokost.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

52 billederDrive-In træning 20. juli 201627-07-2016
Lidt stemningsbilleder fra en herlig sommeraften i Frederikssund - Anne har atter været flittig med sit kamera.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

136 billederGrøn WT 2. juli 201604-07-2016
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det var 3. gang, at denne type prøve blev afholdt og som noget nyt kunne hunde uden brugsprøve deltage. Der var tilmeldt 34 hunde og førere. Deltagerne blev tilbudt fem poster fordelt på 3 markeringsposter, hvoraf den ene var markering over vand, en post med udlægning og en post med frit søg, så der var rig mulighed for at få snuset til markprøvernes forskellige discipliner. Alle poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. De 5 dommere og hjælperne knoklede med et smil på til trods for regnvejr det meste af dagen. - Tak til fotograf Anne Winkel for de mange skønne billeder. - En stor tak til prøveleder Lone Gendrup og hendes dygtige hjælpere for en veltilrettelagt dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

23 billederDM for hold 201607-06-2016
Hold DM 2016 blev afholdt af region Sydsjælland i nyt terræn nær Vordingborg. Palle Ingemann, som var prøveleder, havde sammen med sit team skabt en god prøve med fine jagtrealistiske poster og hyggelig stemning. Nordsjælland løb med guldet, Midtsjælland fik sølv og Fyn fik bronze. Stort tillykke til holdet, holdkaptajn Bent Schwartzbach og assistent Kim Pedersen. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig.

Fotograf: Jesper Gauguin
Vis fotos

62 billederKr. himmelfartsskue 5. maj 201611-05-2016
Skuet blev afholdt ved klubhuset i Frederikssund i et dejligt forårsvejr med solskin fra en skyfri himmel.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

52 billederC-prøve 22. april 201624-04-2016
C-prøven blev afholdt på Sonnerupgaard, Plejelt v/Esrum i flot solskinsvejr, men hundekoldt om morgenen, det blev dog lidt lunere i løbet af dagen. - Der skulle bl.a. kæmpes om Sonnerupgaard-Pokaler, der er udsat af Lyngs jagtvåben og jagtherre Claus Justesen til bedste hund i alle klasser. - Prøveleder Joe Christensen havde tilrettelagt en god prøve og stod også for frokosten, grillmad med tilbehør, sammen med sine trofaste hjælpere. - GEMINA sørgede for sponsorgaver og fotografen tog dejlige billeder på dagen.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

8 billederForedragsaften 31. marts 201604-04-2016
Region Nordsjælland bød på en spændende foredragsaften om hundens reproduktion med dyrlæge Anne Schierup, som ejer Canicold hundesædbank sammen med dyrlæge Birgitte Schjøth. – Vi fik mange gode råd med på vejen, og et godt indblik i hvordan man kan sikre en god parring, optimale kuld og hvad man skal være opmærksom på under fødslen. - I pausen var der kaffe, te og lækker kagebord, som Connie var mester for, selvom hun ikke kunne være til stede.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

37 billederC-prøve 20. marts 201622-03-2016
C-prøven blev afholdt i Bølleljungen i Tisvilde Hegn med 125 tilmeldte. - Prøveleder Gert Müller bød vanen tro velkommen med en sang. - Prøveleder havde doneret en ærespræmie til ejendom til 1. vinder i vinderklassen, så der var lidt mere at kæmpe om. Der var ærespræmie-vandrepræmie til bedste hund i begynder og i åben klasse skænket af prøveleder. - Stort tak til Gert Müller for en rigtig god tilrettelagt prøve.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland