Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
137 billederRetriever-Rally 29. juli 201705-08-2017
Årets sjoveste familiedag på arealet ved og omkring Klubhuset i Frederikssund. Jane Broberg og hendes dygtige hjælpere sørgede et fantastisk hyggeligt retriever-rally, hvor deltagere med hunde blev udsat for alverdens sjove påfund. Vejret kunne have været bedre, men alle tog det med godt humør. Grillmesteren sørgede for at pølser og brød var klar til frokost. Tak til Jane Broberg, postmestre, hjælpere og til Petshoppen, som havde været sød at komme lidt ekstra i alle gaveposerne.

Fotograf: Anne Winkel og Susanne Hemmingsen
Vis fotos

104 billederD-dag 15. juli 201717-07-2017
Michael og Susanne Hemmingsen var så søde at stille deres terræn til rådighed, så vi kunne genoplive en gammel tradition D-dag. Tusinde tak. - Det blev en varm og hyggelig dag, og vi håber at alle fik noget med hjem. - Tak for en dejlig dag til dommere, hjælpere og deltagere.

Fotograf: Anne Winkel og Susanne Hemmingsen
Vis fotos

184 billederGrøn WT 24. juni 201712-07-2017
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det var 4. gang, at denne type prøve blev afholdt og der var tilmeldt 49 hunde og førere. De 5 poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. Dommerne og deres hjælpere sørgede for at give alle deltagere en god prøveoplevelse. - Tak til fotograf Anne Winkel for de mange skønne billeder. - En stor tak til prøveleder Lone Gendrup og hendes dygtige hjælpere for en veltilrettelagt dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

217 billederThomas Stokke 2.-4. juni 201712-07-2017
3 dejlige trænings- og inspirationsdage med Thomas Stokke vist i lidt billeder. Sidste dag var vejret ikke optimalt, og tilskuerne søgte ly under vore pavilloner. Elisabeth Johansen kommer senere med referat fra dagene.

Fotograf: Anne Winkel - Hanne Søndenbroe
Vis fotos

59 billederKr. himmelfartsskue 25. maj 201704-06-2017
Skuet blev afholdt ved klubhuset i Frederikssund i et dejligt forårsvejr med solskin fra en næsten skyfri himmel.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

147 billederHjælperdag 6. maj 201712-05-2017
Region Nordsjælland vil godt sige tak for hjælpen til alle, der har hjulpet med på skuer eller markprøver i 2016. - I år bød regionen på dygtige trænere fra Bornholm og Midtsjælland samt hjælpetrænere fra Nordsjælland. - 48 friske hjælpere mødte op. Vejret var virkelig med os, så dagen startede med morgenmad i det grønne, masser af træning og den sluttede af med dejlig grillmad og hjemmebag/slik. - Håber i havde en god dag hvor i fik lidt inspiration til jeres egen træning. - Tak for hjælpen Regionsledelsen

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

110 billederC-prøve den 29. april 201703-05-2017
C-prøven blev i år afholdt på Esromgård. Tak til godsejer Carl Bruun, som venligst havde stillet sit terræn til rådighed for prøven. Vejret var noget vådt i begyndelsen, men senere blev det tørvejr og solen tittede frem. - Der skulle bl.a. kæmpes om vandrepokaler skænket af Lyng's Jagtvåben til bedste hund i alle klasser. - Tak til Hundegejl.dk, som sponsorede gavekort til bedste hunde og vinderne i vinderklassen. Tak til prøveleder og alle hans dygtige og flittige hjælpere - uden jer ingen prøve.

Fotograf: Hanne Hansen og Ole Munch Petersen
Vis fotos

35 billederForårstur i Dyrehaven 22. april 201723-04-2017
En lille flok retrieverejere mødes og gik en tur i Dyrehaven. Det blev en hyggelig tur med masser af snak og en flok hunde, som bare havde det rart og godt sammen fra start af :-D Vejret var nogenlunde med os - solen kiggede frem ind imellem og det holdt tørt. Ruten blev noget længere end planlagt, hvilket heldigvis medførte, at vi så mange hjorte. Vi gik knap et par timer og sluttede af med kage og kaffe ved bilerne.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

21 billederTisvilde Påskemarch 14 april 201715-04-2017
En lille flok seje kvinder med vores retrievere gik i dag Tisvilde Påskemarch :-) Vi havde en dejlig tur - vejret var skønt, selskabet superhyggeligt og forplejningen overdådig :-D Vi gik 12 km (godt 20000 skridt), så forhåbentlig fik vi forbrændt bare en smule af de grillede pølser, flere slags kage og andet godt, som vi nåede at indtage undervejs og bagefter ;-) Alle hundene nød turen og fik fyldt pænt på "opleveren", for vi var jo ikke ligefrem de eneste i skoven i dag ;-)

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

238 billederUoff. WT Mock Trial 19. marts 201722-03-2017
WT Mock Trial blev afholdt i Bølleljungen, Tisvilde for åbenklasse og vinderklasse. Prøveleder Henrik Poulsen, der var også dommer sammen med Palle Ingemann, udtalte: "Det var en rigtig god dag med mange rosende ord fra deltagerne – både i åben og vinderklassen – så det var dejligt. Og jeg var meget positivt overrasket over det høje niveau i begge klasser." - Anne Winkel sørgede for rigtig mange fine billeder fra dagen, tak.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland