Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
130 billederGrøn WT 4. juli 201509-07-2015
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det er kun anden gang, at denne type prøve afholdes, men igen med stor succes med 43 deltagende hunde og førere. Deltagerne blev tilbudt seks poster fordelt på fire markeringsposter, hvoraf den ene var med kastemaskine, en post med udlægning i vand startende med lineføring og fri ved fod samt en post med frit søg, så der var rig mulighed for at få snuset til markprøvernes forskellige discipliner. Alle poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. Seks dommere og fjorten hjælpere knoklede på med et smil hele dagen i 30 graders sol for at give alle deltagere en god prøveoplevelse. - En stor tak til prøveleder og hendes dygtige team for en fantastisk indsats igen i år. - Tak til Anne Winkel, som sørgede for de fine billeder fra dagen.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

50 billederDM for hold 201515-06-2015
DM for hold blev i år holdt i smukke omgivelser på Kærstrup Gods på Lolland/Falster. Prøveleder Anders Steffensen havde tilrettelagt 4 jagtrealistiske poster, som lå omkring Kærstrup Gods. - Midtsjælland vandt suverænt, Fyn blev nr. 2 og Sydsjælland nr. 3. - Nordsjælland blev nr. 4 kun ét point efter. De kæmpede bravt, men marginaler og held var ikke på deres side. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig. Stort tillykke også til debuterende holdkaptajn Bent Schwartzbach han arbejdede ihærdigt prøven igennem, godt støttet af assistenten John Ditlevsen.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

122 billederTræningsdage med Keith Mathews 28.-29. maj 201511-06-2015
2 dejlige træningsdage med Keith Mathews foregik i Krogenberg Hegn. 16 deltagende hunde pr. dag plus 13 til19 tilskuere. - 3 fotografer sørgede for at forevige dagene.

Fotograf: Anne W - Pia B - Marianne B
Vis fotos

39 billederKr. himmelfartsskue 14. maj 201531-05-2015
Skuet blev afholdt ved klubhuset i Frederikssund med flot solskin, dog noget køligt. 69 udstillere havde fundet vej til skuet.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

64 billederC-prøve 11. april 201517-04-2015
C-prøven blev afholdt på Sonnerupgaard, Plejelt v/Esrum i strålende solskin. Der mødte 111 deltagere op af de 134 tilmeldte. - Prøveleder Joe Christensen havde sørget for en god tilrettelagt prøve og stod også for frokosten, grillmad med tilbehør, sammen med sine trofaste hjælpere. - Sonnerupgaard pokalerne var i spil, de er udsat af Lyngs jagtvåben og jagtherre Claus Justesen til bedste hund i alle klasser - jagtherre havde ligeledes stillet sit jagtterræn til rådighed for regionen. - GEMINA og OLIVER's Petfood sørger for sponsor gaver. - Fotografen sørgede for at forevige prøven med lidt billeder.

Fotograf: Birthe Vajland Ravn
Vis fotos

11 billederDyrlægeaften 19. marts 201523-03-2015
Regionen inviterede medlemmerne til dyrlægeaften med fokus på førstehjælp. Dyrlæge Charlotte Frydensberg, Usserød dyreklinik i Hørsholm, kom og fortalte om, hvad man som hundeejer selv kan gøre hvis uheldet er ude. I pausen var der kaffe, te og dejlig hjemmebag, som Connie Svane var mester for. - Det var en interessant og informativ aften, hvor rigtig mange af regionens medlemmer var mødt op.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

42 billederC-prøve 14. marts 201517-03-2015
C-prøven blev afholdt i Bølleljungen i Tisvilde Hegn med rekord stor antal deltagere 178 tilmeldte, hvoraf 156 mødte op. - Prøveleder Gert Müller bød velkommen med en sang på 11 vers, der omhandlede alle tilstedeværende. - Stort tak til Gert Müller for en rigtig god tilrettelagt prøve.

Fotograf: Birthe Vajland Ravn og lidt fra Hanne H og Pia B.
Vis fotos

8 billederÅrsmøde 21. januar 201528-01-2015
Årsmødet blev igen afholdt på Frederiksborg skole i Hillerød. - Inden årsmødet var der fælles spisning til de mange fremmødte. - Ved årsmødet blev årets prøveleder kåret og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

15 billederMindehøjtidelighed for Johnny Henriksen02-12-2014
Søndag den 30. november holdt Regionen en lille mindehøjtidelighed for Johnny Henriksen en måned efter han brutalt blev overfaldet og senere døde af sine kvæstelser. Formålet var at give medlemmerne i DRK en mulighed for at sige farvel og mindes sammen. - Familien havde i stilhed bisat Johnny og ønskede at det skulle blive en hyggelig dag i Johnnys ånd med hundene i højsædet. - Selvom der var juleudstilling, engelsk Champignonship og mange apporteringer der skulle passes mødte ca. 50 medlemmer op i det kolde men dejlige vintervejr. - Efter velkomst og tale samt en sidste hilsen til Johnny trak de fleste indenfor i klubhusets varme.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

10 billederHvordan bruger hunden sin næse?01-12-2014
Regionen har fået tilsagn fra Kurt Verup Runefelt, der er faglig koordinator for patruljehundene ved Politihundeskolen om at holde et spændende foredrag om næsearbejde hvordan det har indflydelse på hundens lokaliseringsevne og de forhindringer, der kan være stopklodserne. - Foredraget blev afholdt d. 11. nov. 2014 på Grønnevang skolen i Hillerød og blev lidt af et tilløbsstykke med 120 deltagere. - Under Reportage finder du Elisabeth Johansens glimrende referat fra foredraget.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland