Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
28 billederTisvilde Påskemarch 30. marts 201818-04-2018
Tisvilde påskemarch afholdes hvert år på Langfredag (i år er 41. gang). Det er en dejlig tur på 12 km overvejende i Tisvilde Hegn med en fin rasteplads undervejs, hvor man kan købe frokost: Pølser, sandwich, kaffe, kage og meget andet eller man kan medbringe sin egen mad, hvis man hellere vil det. - Anne Winkel fortæller om turen: Endnu en dejlig påskemarch i det skønneste vejr - nok årets første forårsdag. Hundene var mellem 8 mdr. og 11 år - men alle klarede de 12 km fint. I år blev der flere gange spurgt, om vi var en klub - så denne gang var vi tydeligvis nok til at blive bemærket ;-) - Vi havde i år "kun" labradors og goldens med - næste år må de sidste retrieverracer også gerne møde op. - Tak til alle, der mødte op - jeg håber, at vi ses igen samme tid næste år. :-)

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

18 billederWT off. 18. marts 201823-03-2018
WT officiel blev afholdt i Store Dyrehave v. Boltehus på en smuk, men noget kold dag. Prøveleder og hans hold sørgede for en rigtig god prøve.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

14 billederForedragsaften 8. marts 201811-03-2018
Region Nordsjælland bød på en spændende foredragsaften med dyrlæge Charlotte Frigast og emnet: Ved fysisk belastning af hunde vil der altid kunne opstå skader i led og muskler, hvordan undgår vi at belaste hunden forkert? - Efter foredraget viste Charlotte Frigast og hendes hund nogle forskellige øvelser bl.a. passiv og dynamisk stræk.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

79 billederC-prøve 17 februar 201825-02-2018
Årets første C-prøve blev afholdt ved Eghjorten Hillerød. Prøveleder Per Hansen og prøvelederassistent Kim Pedersen samt deres dygtige hjælpere sørgede for at deltagerne havde en dejlig dag. I anledning af jubilæumsåret var der særlige jubilæumspræmier og Rolf Andersen havde sponsoreret eksemplar af sine gode bøger.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

11 billederÅrsmøde 23. januar 201801-02-2018
Årsmødet blev flyttet og afholdt på Grønnevang skolen, Hillerød grundet herlig stor tilslutning. Inden årsmødet bød regionen på dejlig middag, som Kirsten Skovby stod for og i kaffepausen foruden kaffe og te var der lækker lagkage. - Inden afslutning blev årets prøveleder hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

33 billederEghjorten 29. oktober 201704-11-2017
Naturstyrelsen i Nordsjælland afholdt den årlige "Hunde i skoven" på Eghjorten, Jespervej. Mange forskellige hunde organisationer deltog, bl.a. Brugshundeklubben, Dansk Blindesamfund, Schweisshundeførerne, Agility, DKK og selvfølgelig Dansk Retrieverklub Nordsjælland. Vi havde lavet en lille stand med en vildtparade, hvor Øivind Kaas-Larsen og Randi Pedersen (Flatcoated), Lisbeth Bech (Golden), Kurt Jacobsen (Cheasapeake Bay) Gert og Hanne Jensen samt Hanne Søndenbroe (Labrador) fortalte om klubben, vores racer og hvad vi bruger vores hunde til. - Vi holdt to opvisninger, hvor Øivind speakede og der blev vist arbejde med hundene fra hvalp til vinder. De 15 min. gav dog kun mulighed for en kort opvisning, men vi havde mange tilskuere. Vi arbejdede også lidt, når det var muligt mellem opvisningerne. Vi havde, som de forrige år, lavet en lille vildtparade med fugle. Det tiltrak en del af børnene, som nysgerrigt spurgte, hvad det var og følte efter. - En dejlig formiddag i den smukke skov i efterårsfarver og lidt sol. Det blæste en pelikan, så der måtte dummyer til for at holde på brochurerne. Tak til alle der kom og hjalp med at fortælle om Retrieverne og vores klub.

Fotograf: Lisbeth Bech - Hanne Jensen
Vis fotos

12 billederWT uofficiel 7. oktober 201712-10-2017
WT'en blev afholdt i ST. Dyrehave ved Boltehus. Prøveleder Martin Drewsen havde lavet en fin WT med 5 poster. Vejret var ikke med prøveleder, det blev en lidt våd prøve, men alle tog det med godt humør. - Tak til alle hjælperne, prøveleder Martin og mor Anne. - Tak for de fine sponsorgaver fra Dyredoktoren i Helsinge, Gilpa, Dummyshoppen, Brøndbysmeden og Palcon's.

Fotograf: Connie Svane Petersen
Vis fotos

90 billederDualweekend C-prøve 1. oktober 201704-10-2017
Dual C-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn. - Lidt stemmingsbilleder fra veteranklassen, præmieoverrækkelse og dual pokal vinderne.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

50 billederDualweekend skue 30. september 201704-10-2017
Dual skuet blev vanen tro afholdt i Frederikssund. Selv om mange var taget til B-prøve på Lolland, var der et pænt fremmøde på 89 deltagere. Vejret var solrigt om end noget køligt.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

16 billederA/C prøve den 10. september 201713-09-2017
A/C prøven i Hanemosen på Lolland - Stor tak til skytte Finn Fjeldsøe og konsortiet i Hanemosen, der lod os afholde prøve på deres første andejagt i sæsonen. - Lidt stemningsbilleder fra dagen.

Fotograf: Preben Arenfeldt
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland