Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
79 billederC-prøve 17 februar 201825-02-2018
Årets første C-prøve blev afholdt ved Eghjorten Hillerød. Prøveleder Per Hansen og prøvelederassistent Kim Pedersen samt deres dygtige hjælpere sørgede for at deltagerne havde en dejlig dag. I anledning af jubilæumsåret var der særlige jubilæumspræmier og Rolf Andersen havde sponsoreret eksemplar af sine gode bøger.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

11 billederÅrsmøde 23. januar 201801-02-2018
Årsmødet blev flyttet og afholdt på Grønnevang skolen, Hillerød grundet herlig stor tilslutning. Inden årsmødet bød regionen på dejlig middag, som Kirsten Skovby stod for og i kaffepausen foruden kaffe og te var der lækker lagkage. - Inden afslutning blev årets prøveleder hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

33 billederEghjorten 29. oktober 201704-11-2017
Naturstyrelsen i Nordsjælland afholdt den årlige "Hunde i skoven" på Eghjorten, Jespervej. Mange forskellige hunde organisationer deltog, bl.a. Brugshundeklubben, Dansk Blindesamfund, Schweisshundeførerne, Agility, DKK og selvfølgelig Dansk Retrieverklub Nordsjælland. Vi havde lavet en lille stand med en vildtparade, hvor Øivind Kaas-Larsen og Randi Pedersen (Flatcoated), Lisbeth Bech (Golden), Kurt Jacobsen (Cheasapeake Bay) Gert og Hanne Jensen samt Hanne Søndenbroe (Labrador) fortalte om klubben, vores racer og hvad vi bruger vores hunde til. - Vi holdt to opvisninger, hvor Øivind speakede og der blev vist arbejde med hundene fra hvalp til vinder. De 15 min. gav dog kun mulighed for en kort opvisning, men vi havde mange tilskuere. Vi arbejdede også lidt, når det var muligt mellem opvisningerne. Vi havde, som de forrige år, lavet en lille vildtparade med fugle. Det tiltrak en del af børnene, som nysgerrigt spurgte, hvad det var og følte efter. - En dejlig formiddag i den smukke skov i efterårsfarver og lidt sol. Det blæste en pelikan, så der måtte dummyer til for at holde på brochurerne. Tak til alle der kom og hjalp med at fortælle om Retrieverne og vores klub.

Fotograf: Lisbeth Bech - Hanne Jensen
Vis fotos

12 billederWT uofficiel 7. oktober 201712-10-2017
WT'en blev afholdt i ST. Dyrehave ved Boltehus. Prøveleder Martin Drewsen havde lavet en fin WT med 5 poster. Vejret var ikke med prøveleder, det blev en lidt våd prøve, men alle tog det med godt humør. - Tak til alle hjælperne, prøveleder Martin og mor Anne. - Tak for de fine sponsorgaver fra Dyredoktoren i Helsinge, Gilpa, Dummyshoppen, Brøndbysmeden og Palcon's.

Fotograf: Connie Svane Petersen
Vis fotos

90 billederDualweekend C-prøve 1. oktober 201704-10-2017
Dual C-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn. - Lidt stemmingsbilleder fra veteranklassen, præmieoverrækkelse og dual pokal vinderne.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

50 billederDualweekend skue 30. september 201704-10-2017
Dual skuet blev vanen tro afholdt i Frederikssund. Selv om mange var taget til B-prøve på Lolland, var der et pænt fremmøde på 89 deltagere. Vejret var solrigt om end noget køligt.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

16 billederA/C prøve den 10. september 201713-09-2017
A/C prøven i Hanemosen på Lolland - Stor tak til skytte Finn Fjeldsøe og konsortiet i Hanemosen, der lod os afholde prøve på deres første andejagt i sæsonen. - Lidt stemningsbilleder fra dagen.

Fotograf: Preben Arenfeldt
Vis fotos

137 billederRetriever-Rally 29. juli 201705-08-2017
Årets sjoveste familiedag på arealet ved og omkring Klubhuset i Frederikssund. Jane Broberg og hendes dygtige hjælpere sørgede et fantastisk hyggeligt retriever-rally, hvor deltagere med hunde blev udsat for alverdens sjove påfund. Vejret kunne have været bedre, men alle tog det med godt humør. Grillmesteren sørgede for at pølser og brød var klar til frokost. Tak til Jane Broberg, postmestre, hjælpere og til Petshoppen, som havde været sød at komme lidt ekstra i alle gaveposerne.

Fotograf: Anne Winkel og Susanne Hemmingsen
Vis fotos

104 billederD-dag 15. juli 201717-07-2017
Michael og Susanne Hemmingsen var så søde at stille deres terræn til rådighed, så vi kunne genoplive en gammel tradition D-dag. Tusinde tak. - Det blev en varm og hyggelig dag, og vi håber at alle fik noget med hjem. - Tak for en dejlig dag til dommere, hjælpere og deltagere.

Fotograf: Anne Winkel og Susanne Hemmingsen
Vis fotos

184 billederGrøn WT 24. juni 201712-07-2017
Region Nordsjælland afholdt Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Det var 4. gang, at denne type prøve blev afholdt og der var tilmeldt 49 hunde og førere. De 5 poster var tilpasset niveauet mellem brugsprøve og begynderklasse. Dommerne og deres hjælpere sørgede for at give alle deltagere en god prøveoplevelse. - Tak til fotograf Anne Winkel for de mange skønne billeder. - En stor tak til prøveleder Lone Gendrup og hendes dygtige hjælpere for en veltilrettelagt dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland