Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
17 billederHjælperdag 14. juni 201816-06-2018
Region Nordsjælland afholdt hjælperaften for alle, der har hjulpet på et arrangement i 2017. Arrangementet fandt sted ved klubhuset, da der her er mulighed for at hygge og et stort område at træne på. 5 dygtige trænere fra Midtsjælland Susanne og Tom Andersen, Mette og Stig Andersen samt Michael Christensen sørgede for træning og gode råd til deltagerne. Aftenen sluttede med lidt regnvejr, grillmad, kaffe og Connie's kager. Selv en hjælperaften kræver hjælpere! Tak til jer alle!

Fotograf: Pia Bielefeldt
Vis fotos

67 billederGrøn C-prøve 9. juni 201813-06-2018
Grøn C-prøve blev afholdt i Krogenberg Hegn. Her fik deltagerne mulighed for at afprøve en prøvesituation i hyggelig og afslappet stemning - med vejledning af "dommerne" og hjælp til at løse opgaverne. Vejret var fint og der var dejlig frokost til alle. - Tak til Lone Gendrup støttet af Annette Vestmar for at stå i spidsen for denne prøve og tak til alle de fantastiske hjælpere.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

12 billederBadstueslottet 3. juni 201811-06-2018
Region Nordsjælland deltog ved Hillerød kommunes indvielse af nationalpark Kongernes Nordsjælland med en opvisning ved Badstueslottet. Peter Schou og hans team gav en demonstration af retrievernes apporteringer på danske herregårdsjagter, anno 2018. Medlemmer fra Hillerød jagthorn og Sankt Hubertus blæserne var med til at gøre dagen festlig. Paraden sluttede med smagsprøver af Gavnø vildtpølser fremstillet af slagter Zøfting. Trods varmen knapt 30 grader var der et pænt fremmøde af tilskuere og god stemning.

Fotograf: Annelise Johansen, Randi P og Hanne S
Vis fotos

75 billederHold DM 201811-06-2018
Årets hold DM blev afholdt d. 2. juni på Jægerspris skydeterræn. Prøveleder Gert Jensen og hans utrættelige hjælpere havde tilrettelagt en rigtig god jagtrealistisk prøve i det skønne terræn. Der blev vist masser af godt hundearbejde - selvom varmen var hård for alle - ikke mindst de 4-benede. Midtsjælland løb med guldet, Østjylland fik sølv og Midtjylland bronze. Nordsjælland blev nr. 4 blot ét point efter. De kæmpede bravt, men heldet var ikke på deres side. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

14 billederEsrum Kloster og Møllegård 29. maj 201810-06-2018
Efter den officielle åbning af Kongernes Nationalpark gav regionens DM hold en flot opvisning på engen. Her er lidt billeder fra opvisningen.

Fotograf: Carsten Broder Hansen
Vis fotos

16 billeder50 års jubilæumsfest 18. maj 201804-06-2018
Region Nordsjælland fejrede sit 50 års jubilæum på Skævinge kro med en festmiddag og efterfølgende dans - omkring 70 deltagere fik en festlig og fornøjelig aften. Ved jubilæumsfesten fik Connie Svane Petersen overrakt DRK’s hæderstegn Guldnålen for sin kæmpe indsats for klubben.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

23 billederSanne Ammitsbøll 12. og 13. maj 201804-06-2018
Regionen havde indbudt Sanne Ammitzbøll til weekendtræning i Frederikssund. Sanne er kendt af mange for sin spændende og energiske tilgang til træningen. Hun er et livstykke med stor viden og erfaring med træning af mange forskellige hundetyper. Hun lægger stor vægt på at træne positivt med hundene. De skal kunne lide det og elske at komme til træning. Det blev en morsom lærerig og udfordrende træningsweekend, som skulle opleves og kan slet ikke gengives i billeder.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

148 billederKr. himmelfartsskue 10. maj 201828-05-2018
Jubilæumsskuet blev afholdt i Frederikssund med rekord stor deltagelse - ca. 130 udstillere mødte op. Sponsorer havde sørget for mange flotte præmier. Vejret var solrigt og dejligt. Skuet sluttede om end lidt sent ved ca. 20 tiden.

Fotograf: Anne Maaloe - Lisbeth Bech
Vis fotos

141 billederJubilæums C-prøve 14. april 201820-04-2018
En flot jubilæums C-prøve med 5 dommere fra Sydjylland og 3 fra Midtsjælland. - Prøveleder Gert Müller og hans utrættelige hjælpere sørgede for at dagen forløb godt til glæde for alle deltagerne. - Der var flotte jubilæumsgaver, vandrepokaler og fad, gavekort og blomster fra sponsor på højkant, så der var noget at kæmpe for :-) - Prøveleder havde udsat en smuk gavekurv, der blev uddelt ved lodtrækning mellem de allerbedste hunde i hver klasse.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

28 billederTisvilde Påskemarch 30. marts 201818-04-2018
Tisvilde påskemarch afholdes hvert år på Langfredag (i år er 41. gang). Det er en dejlig tur på 12 km overvejende i Tisvilde Hegn med en fin rasteplads undervejs, hvor man kan købe frokost: Pølser, sandwich, kaffe, kage og meget andet eller man kan medbringe sin egen mad, hvis man hellere vil det. - Anne Winkel fortæller om turen: Endnu en dejlig påskemarch i det skønneste vejr - nok årets første forårsdag. Hundene var mellem 8 mdr. og 11 år - men alle klarede de 12 km fint. I år blev der flere gange spurgt, om vi var en klub - så denne gang var vi tydeligvis nok til at blive bemærket ;-) - Vi havde i år "kun" labradors og goldens med - næste år må de sidste retrieverracer også gerne møde op. - Tak til alle, der mødte op - jeg håber, at vi ses igen samme tid næste år. :-)

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland