Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
16 billeder50 års jubilæumsfest 18. maj 201804-06-2018
Region Nordsjælland fejrede sit 50 års jubilæum på Skævinge kro med en festmiddag og efterfølgende dans - omkring 70 deltagere fik en festlig og fornøjelig aften. Ved jubilæumsfesten fik Connie Svane Petersen overrakt DRK’s hæderstegn Guldnålen for sin kæmpe indsats for klubben.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

23 billederSanne Ammitsbøll 12. og 13. maj 201804-06-2018
Regionen havde indbudt Sanne Ammitzbøll til weekendtræning i Frederikssund. Sanne er kendt af mange for sin spændende og energiske tilgang til træningen. Hun er et livstykke med stor viden og erfaring med træning af mange forskellige hundetyper. Hun lægger stor vægt på at træne positivt med hundene. De skal kunne lide det og elske at komme til træning. Det blev en morsom lærerig og udfordrende træningsweekend, som skulle opleves og kan slet ikke gengives i billeder.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

148 billederKr. himmelfartsskue 10. maj 201828-05-2018
Jubilæumsskuet blev afholdt i Frederikssund med rekord stor deltagelse - ca. 130 udstillere mødte op. Sponsorer havde sørget for mange flotte præmier. Vejret var solrigt og dejligt. Skuet sluttede om end lidt sent ved ca. 20 tiden.

Fotograf: Anne Maaloe - Lisbeth Bech
Vis fotos

141 billederJubilæums C-prøve 14. april 201820-04-2018
En flot jubilæums C-prøve med 5 dommere fra Sydjylland og 3 fra Midtsjælland. - Prøveleder Gert Müller og hans utrættelige hjælpere sørgede for at dagen forløb godt til glæde for alle deltagerne. - Der var flotte jubilæumsgaver, vandrepokaler og fad, gavekort og blomster fra sponsor på højkant, så der var noget at kæmpe for :-) - Prøveleder havde udsat en smuk gavekurv, der blev uddelt ved lodtrækning mellem de allerbedste hunde i hver klasse.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

28 billederTisvilde Påskemarch 30. marts 201818-04-2018
Tisvilde påskemarch afholdes hvert år på Langfredag (i år er 41. gang). Det er en dejlig tur på 12 km overvejende i Tisvilde Hegn med en fin rasteplads undervejs, hvor man kan købe frokost: Pølser, sandwich, kaffe, kage og meget andet eller man kan medbringe sin egen mad, hvis man hellere vil det. - Anne Winkel fortæller om turen: Endnu en dejlig påskemarch i det skønneste vejr - nok årets første forårsdag. Hundene var mellem 8 mdr. og 11 år - men alle klarede de 12 km fint. I år blev der flere gange spurgt, om vi var en klub - så denne gang var vi tydeligvis nok til at blive bemærket ;-) - Vi havde i år "kun" labradors og goldens med - næste år må de sidste retrieverracer også gerne møde op. - Tak til alle, der mødte op - jeg håber, at vi ses igen samme tid næste år. :-)

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

18 billederWT off. 18. marts 201823-03-2018
WT officiel blev afholdt i Store Dyrehave v. Boltehus på en smuk, men noget kold dag. Prøveleder og hans hold sørgede for en rigtig god prøve.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

14 billederForedragsaften 8. marts 201811-03-2018
Region Nordsjælland bød på en spændende foredragsaften med dyrlæge Charlotte Frigast og emnet: Ved fysisk belastning af hunde vil der altid kunne opstå skader i led og muskler, hvordan undgår vi at belaste hunden forkert? - Efter foredraget viste Charlotte Frigast og hendes hund nogle forskellige øvelser bl.a. passiv og dynamisk stræk.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

79 billederC-prøve 17 februar 201825-02-2018
Årets første C-prøve blev afholdt ved Eghjorten Hillerød. Prøveleder Per Hansen og prøvelederassistent Kim Pedersen samt deres dygtige hjælpere sørgede for at deltagerne havde en dejlig dag. I anledning af jubilæumsåret var der særlige jubilæumspræmier og Rolf Andersen havde sponsoreret eksemplar af sine gode bøger.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

11 billederÅrsmøde 23. januar 201801-02-2018
Årsmødet blev flyttet og afholdt på Grønnevang skolen, Hillerød grundet herlig stor tilslutning. Inden årsmødet bød regionen på dejlig middag, som Kirsten Skovby stod for og i kaffepausen foruden kaffe og te var der lækker lagkage. - Inden afslutning blev årets prøveleder hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

33 billederEghjorten 29. oktober 201704-11-2017
Naturstyrelsen i Nordsjælland afholdt den årlige "Hunde i skoven" på Eghjorten, Jespervej. Mange forskellige hunde organisationer deltog, bl.a. Brugshundeklubben, Dansk Blindesamfund, Schweisshundeførerne, Agility, DKK og selvfølgelig Dansk Retrieverklub Nordsjælland. Vi havde lavet en lille stand med en vildtparade, hvor Øivind Kaas-Larsen og Randi Pedersen (Flatcoated), Lisbeth Bech (Golden), Kurt Jacobsen (Cheasapeake Bay) Gert og Hanne Jensen samt Hanne Søndenbroe (Labrador) fortalte om klubben, vores racer og hvad vi bruger vores hunde til. - Vi holdt to opvisninger, hvor Øivind speakede og der blev vist arbejde med hundene fra hvalp til vinder. De 15 min. gav dog kun mulighed for en kort opvisning, men vi havde mange tilskuere. Vi arbejdede også lidt, når det var muligt mellem opvisningerne. Vi havde, som de forrige år, lavet en lille vildtparade med fugle. Det tiltrak en del af børnene, som nysgerrigt spurgte, hvad det var og følte efter. - En dejlig formiddag i den smukke skov i efterårsfarver og lidt sol. Det blæste en pelikan, så der måtte dummyer til for at holde på brochurerne. Tak til alle der kom og hjalp med at fortælle om Retrieverne og vores klub.

Fotograf: Lisbeth Bech - Hanne Jensen
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland