Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
88 billederB-prøve 9. september 201811-09-2018
B-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn på en dejlig dag i smukt efterårsvejr. Der deltog ca 125 hunde, heraf halvdelen i åbenklasse. Prøven var vel tilrettelagt og trods mange hunde sluttede prøven kl 16.45 med parade, præmier og det meste af oprydningen. - En kæmpe tak til prøveleder teamet Lene Dorthe Sørensen og Kaj Klysner med alle deres dygtige og glade hjælpere, i har ydet et stort arbejde. - Tak til Anne for de mange billeder.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

45 billederFrilandsmuseet 18. august 201828-08-2018
Den årlige tur til Frilandsmuseet foregik i dejlig vejr. Igen var der ikke kæmpe tilslutning, men vi der var der havde dejlige timer og hundene fik en masse gode indtryk. Som et ekstra indslag fik vi i år "sær-forestilling" i smedjen, hvor Leo som arbejder derinde om sommeren, var mødt op specielt for os og fortalte levende om arbejdet i smedjen - tusinde tak for det (og tak til Jette for at arrangere). - Mon ikke vi tager en tur derinde igen til næste år.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

20 billederSommertræning 25. juli 201828-08-2018
Hver onsdag i juli måned har der været Sommertræning ved klubhus og omliggende terræn. - Her er lidt situationsbilleder fra årets sidste sommertræning.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

107 billederD-dag 14. juli 201816-07-2018
Igen i år blev det muligt at låne Michael og Susanne Hemmingsen’s terræn til årets D-dag – tusind tak for det! Det blev en dejlig dag hvor vejret var lidt mere gråt og køligt end i den sidste måned – men et rigtigt godt hundevejr. - Tak for en vældig hyggelig dag til dommere, hjælpere og deltagere.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

80 billederGrøn WT 7. juli 201810-07-2018
Region Nordsjælland afholdt atter Grøn Working Test for den urutinerede hund og fører på terrænet i Frederikssund. Denne form for træningsprøve blev afholdt for 5. gang og 48 hunde var tilmeldt. Prøven bestod af 5 poster, hvor posternes sværhedsgrad lå lidt under begynderklasse niveau. Dommerne og deres hjælpere sørgede for at give alle deltagere en god prøveoplevelse. - Tak til fotograf Anne Winkel for skønne billeder. - En stor tak til prøveleder Hanne Søndenbroe og hendes dygtige hjælpere for en veltilrettelagt dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

17 billederHjælperdag 14. juni 201816-06-2018
Region Nordsjælland afholdt hjælperaften for alle, der har hjulpet på et arrangement i 2017. Arrangementet fandt sted ved klubhuset, da der her er mulighed for at hygge og et stort område at træne på. 5 dygtige trænere fra Midtsjælland Susanne og Tom Andersen, Mette og Stig Andersen samt Michael Christensen sørgede for træning og gode råd til deltagerne. Aftenen sluttede med lidt regnvejr, grillmad, kaffe og Connie's kager. Selv en hjælperaften kræver hjælpere! Tak til jer alle!

Fotograf: Pia Bielefeldt
Vis fotos

67 billederGrøn C-prøve 9. juni 201813-06-2018
Grøn C-prøve blev afholdt i Krogenberg Hegn. Her fik deltagerne mulighed for at afprøve en prøvesituation i hyggelig og afslappet stemning - med vejledning af "dommerne" og hjælp til at løse opgaverne. Vejret var fint og der var dejlig frokost til alle. - Tak til Lone Gendrup støttet af Annette Vestmar for at stå i spidsen for denne prøve og tak til alle de fantastiske hjælpere.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

12 billederBadstueslottet 3. juni 201811-06-2018
Region Nordsjælland deltog ved Hillerød kommunes indvielse af nationalpark Kongernes Nordsjælland med en opvisning ved Badstueslottet. Peter Schou og hans team gav en demonstration af retrievernes apporteringer på danske herregårdsjagter, anno 2018. Medlemmer fra Hillerød jagthorn og Sankt Hubertus blæserne var med til at gøre dagen festlig. Paraden sluttede med smagsprøver af Gavnø vildtpølser fremstillet af slagter Zøfting. Trods varmen knapt 30 grader var der et pænt fremmøde af tilskuere og god stemning.

Fotograf: Annelise Johansen, Randi P og Hanne S
Vis fotos

75 billederHold DM 201811-06-2018
Årets hold DM blev afholdt d. 2. juni på Jægerspris skydeterræn. Prøveleder Gert Jensen og hans utrættelige hjælpere havde tilrettelagt en rigtig god jagtrealistisk prøve i det skønne terræn. Der blev vist masser af godt hundearbejde - selvom varmen var hård for alle - ikke mindst de 4-benede. Midtsjælland løb med guldet, Østjylland fik sølv og Midtjylland bronze. Nordsjælland blev nr. 4 blot ét point efter. De kæmpede bravt, men heldet var ikke på deres side. Tak til de mange fremmødte supportere, som var med til at støtte og til at gøre dagen festlig.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

14 billederEsrum Kloster og Møllegård 29. maj 201810-06-2018
Efter den officielle åbning af Kongernes Nationalpark gav regionens DM hold en flot opvisning på engen. Her er lidt billeder fra opvisningen.

Fotograf: Carsten Broder Hansen
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland