Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
89 billederC-prøve 16. februar 201902-03-2019
Årets første C-prøve blev afholdt ved Eghjorten Hillerød. Prøveleder Gert Jensen og prøvelederassistent Hanne Jensen samt deres dygtige hjælpere sørgede for at deltagerne fik en dejlig prøve dag. Ca. 120 hunde deltog, vejret var fantastisk dejligt med sol og 10 grader. - Anne Winkel var prøvens gode fotograf og tog vanen tro en masse gode billeder - her er et lille udpluk og resten kan findes på Facebook under "DRK Nordsjælland".

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

13 billederÅrsmøde 23. januar 201925-01-2019
Årsmødet blev afholdt på Frederiksborg Byskole, Hillerød. Regionen kunne glæde sig over at 86 deltagere havde fundet vej trods VM håndbold mellem Danmark og Sverige. Inden årsmødet bød regionen på dejlig middag, som Kirsten Skovby stod for og i kaffepausen var der foruden kaffe og te 2 lækre lagkager. - Inden afslutning blev årets prøveleder hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

29 billederEghjorten 28. oktober 201804-11-2018
Naturstyrelsen og Hillerød Brugshunde Klub stod sammen om arrangementet "Hundens dag" for 5. gang afholdt på Eghjorten. Mange forskellige hunde organisationer deltog, bl.a. Brugshundeklubben, Dansk Blindesamfund, Nordsjællands Politi, DKK og Dansk Retrieverklub Nordsjælland. Omkring 100 firbenede gæster med deres familier havde fundet vej trods et noget koldt vejr. - DRK Nordsjælland havde en lille stand, hvor Lisbeth Bech, Hanne J, og Hanne S. fortalte om klubbens arbejde. Der blev holdt to opvisninger, hvor Peter Schou Andersen fortalte om hundenes arbejde. Dummyskyder og kastere blev anvendt til et frit søg i små graner, hvor 4 hunde arbejdede samtidig. Lidt fri ved fod og dirigering blev også vist af Johnny N. Charlotte N. Hanne S. og Peter Schou med deres hunde. - Vi havde lavet en lille vildtparade med fugle, som tiltrak både hunde og børnene. Dejligt med rigtig mange mennesker og lidt sne fra morgenstunden. - Tak til alle der kom og hjalp med at fortælle om Retrieverne og vores klub.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

8 billederWorking Test. 6. oktober 201807-10-2018
Uofficiel Working Test for begynder og åben klasse blev afholdt i Horserød, Indelukket. Prøveleder Randi Pedersen og ass. Øivind Kaas-Larsen havde lavet en veltilrettet lagt prøve, alt kørte som smurt i olie. - Lidt billeder fra præmieoverrækkelsen. - Tak til prøveleder, dommere og hjælpere for en rigtig fin dag.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

12 billederDualweekend C-prøve 30. september 201807-10-2018
Dual C-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn. - Prøveleder Tommy Petersen siger stort tak til alle hjælpere og dommere, som gjorde det muligt at overholde tidsplanen og gøre det til en god dag. - Tak til Gemina som sponserede dummyer til dagens bedste hunde. - Lidt billeder af vinderne.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

89 billederDualweekend skue 29. september 201807-10-2018
Dual skuet blev afholdt på en dejlig dag ved klubhuset i Frederikssund. - Tak til fotograf Anne Maaløe for de mange fine billeder.

Fotograf: Anne Maaløe
Vis fotos

88 billederB-prøve 9. september 201811-09-2018
B-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn på en dejlig dag i smukt efterårsvejr. Der deltog ca 125 hunde, heraf halvdelen i åbenklasse. Prøven var vel tilrettelagt og trods mange hunde sluttede prøven kl 16.45 med parade, præmier og det meste af oprydningen. - En kæmpe tak til prøveleder teamet Lene Dorthe Sørensen og Kaj Klysner med alle deres dygtige og glade hjælpere, i har ydet et stort arbejde. - Tak til Anne for de mange billeder.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

45 billederFrilandsmuseet 18. august 201828-08-2018
Den årlige tur til Frilandsmuseet foregik i dejlig vejr. Igen var der ikke kæmpe tilslutning, men vi der var der havde dejlige timer og hundene fik en masse gode indtryk. Som et ekstra indslag fik vi i år "sær-forestilling" i smedjen, hvor Leo som arbejder derinde om sommeren, var mødt op specielt for os og fortalte levende om arbejdet i smedjen - tusinde tak for det (og tak til Jette for at arrangere). - Mon ikke vi tager en tur derinde igen til næste år.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

20 billederSommertræning 25. juli 201828-08-2018
Hver onsdag i juli måned har der været Sommertræning ved klubhus og omliggende terræn. - Her er lidt situationsbilleder fra årets sidste sommertræning.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

107 billederD-dag 14. juli 201816-07-2018
Igen i år blev det muligt at låne Michael og Susanne Hemmingsen’s terræn til årets D-dag – tusind tak for det! Det blev en dejlig dag hvor vejret var lidt mere gråt og køligt end i den sidste måned – men et rigtigt godt hundevejr. - Tak for en vældig hyggelig dag til dommere, hjælpere og deltagere.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland