Fotogalleri
Hvordan jeg indsender mine billeder
36 billederFrilandsmuseet 24. august 201925-08-2019
Årets superhyggelige tur på Frilandsmuseet. Vejret var perfekt og alle 2- og 4-benede tog oplevelserne i stiv arm/pote. Hundene hilste godt nok på mange mennesker i dag - de var fantastiske repræsentanter for vores skønne retrieverracer.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

57 billederRetriever Rally 27. juli 201931-07-2019
Årets sjoveste familiedag på arealet ved og omkring Klubhuset i Frederikssund. Her havde Connie Svane, Gert Jensen, Michael Nielsen, og Anne Drewsen lavet 4 poster. Der var alt fra druknede bolde, løbende kanin (altså kaninskind), dummyer over vand, kaste dummyer i en spand på forskellig afstand, gennem tunnel (hund eller fører) hente plastbolde i en vandbalje, gå slalom, kaninskind på tværs og så hente dummy. - Grillmester Connie sørgede for pølser og brød. Som hjælp med diverse frokost, kaffe, kage og opvask var Jane Broberg som vanlig på pletten med hjælp fra Bodil Kragh. Alle blev til det sidste og hjalp med oprydning efter grillen og præmieoverrakelser.

Fotograf: Susanne Hemmingsen og Hanne Jensen
Vis fotos

43 billederSommertræning 24. juli 201929-07-2019
Igen i år har der været mange deltagere til sommertræning, der finder sted hver onsdag i juli måned. - Her er lidt situationsbilleder fra årets sidste sommertræning.

Fotograf: Anne Maaløe
Vis fotos

88 billederKr. Himmelfartsskue 30. maj 201919-06-2019
Regionens årlige Kr. Himmelfartsskue fandt sted ved klubhuset i Frederikssund. På alle måder et hyggeligt og godt arrangeret skue med et væld af sponsorpræmier. - Stor tak til alle sponsorer, skueleder, hjælpere og dommere - uden jer, intet skue. - Ligeledes tak til Lisbeth Bech for de flotte billeder.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

28 billederC-prøve 27, april 201906-05-2019
C-prøven blev afholdt i Krogenberg Hegn i regnfuldt koldt vejr - Solen tittede dog frem til overrakelsen af pokaler og præmieringer - Alle fotos er taget med mobiltelefon ;-)

Fotograf: Jannie Olsen - HS og HH
Vis fotos

21 billederFrederikssund Redningshunde 4. april 201903-05-2019
Regionen inviterede til et spændende møde hos vore naboer til klubhuset i Frederikssund - de danske redningshunde. - I Frederikssund er der ca. 20 hunde, der træner under det kommunale beredskab. Der har været redningshunde i Danmark i mere end 25 år. For at blive redningshund, kræver det en velegnet hund og en masse træning.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

32 billederVintertur i Dyrehaven 2. marts 201913-03-2019
En lille flok retrieverejere mødes og gik en tur i Dyrehaven. Det blev en hyggelig tur med masser af snak og en flok hunde, som bare havde det rart og godt sammen. De så bl.a. sikahjorte og flotte gamle træer. Turen sluttede af med diverse kager og kaffe ved bilerne.

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

89 billederC-prøve 16. februar 201902-03-2019
Årets første C-prøve blev afholdt ved Eghjorten Hillerød. Prøveleder Gert Jensen og prøvelederassistent Hanne Jensen samt deres dygtige hjælpere sørgede for at deltagerne fik en dejlig prøve dag. Ca. 120 hunde deltog, vejret var fantastisk dejligt med sol og 10 grader. - Anne Winkel var prøvens gode fotograf og tog vanen tro en masse gode billeder - her er et lille udpluk og resten kan findes på Facebook under "DRK Nordsjælland".

Fotograf: Anne Winkel
Vis fotos

13 billederÅrsmøde 23. januar 201925-01-2019
Årsmødet blev afholdt på Frederiksborg Byskole, Hillerød. Regionen kunne glæde sig over at 86 deltagere havde fundet vej trods VM håndbold mellem Danmark og Sverige. Inden årsmødet bød regionen på dejlig middag, som Kirsten Skovby stod for og i kaffepausen var der foruden kaffe og te 2 lækre lagkager. - Inden afslutning blev årets prøveleder hyldet og årspokalen blev uddelt.

Fotograf: Hanne Hansen
Vis fotos

29 billederEghjorten 28. oktober 201804-11-2018
Naturstyrelsen og Hillerød Brugshunde Klub stod sammen om arrangementet "Hundens dag" for 5. gang afholdt på Eghjorten. Mange forskellige hunde organisationer deltog, bl.a. Brugshundeklubben, Dansk Blindesamfund, Nordsjællands Politi, DKK og Dansk Retrieverklub Nordsjælland. Omkring 100 firbenede gæster med deres familier havde fundet vej trods et noget koldt vejr. - DRK Nordsjælland havde en lille stand, hvor Lisbeth Bech, Hanne J, og Hanne S. fortalte om klubbens arbejde. Der blev holdt to opvisninger, hvor Peter Schou Andersen fortalte om hundenes arbejde. Dummyskyder og kastere blev anvendt til et frit søg i små graner, hvor 4 hunde arbejdede samtidig. Lidt fri ved fod og dirigering blev også vist af Johnny N. Charlotte N. Hanne S. og Peter Schou med deres hunde. - Vi havde lavet en lille vildtparade med fugle, som tiltrak både hunde og børnene. Dejligt med rigtig mange mennesker og lidt sne fra morgenstunden. - Tak til alle der kom og hjalp med at fortælle om Retrieverne og vores klub.

Fotograf: Lisbeth Bech
Vis fotos

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland