TilbageFrem

Arrangementer

Vis som kalenderVis som liste

20-08-2019  til  20-08-2019Filter 

20-08-2019
Nose Work 2 NW1903

Nose Work 2 - Fortsætter  er et hold, hvor grundtræning med godbidder er godt indlært i alle miljøer og din hund skal nu introduceres til duft. Der arbejdes med parring af duft og vi kommer alle 4 miljøer. Der arbejdes med hydrolater og 1 duft: Lavendel.

 

Målet med forsætter træningen er at arbejde med overgangen mellem godbidder og ren duft. Det forventes at du træner hjemme mellem træningerne, for herefter at være klar til at træne på ren duft og være i stand til at kunne deltage i temadage, såfremt du ønsker dette.

 

Nose Work er en aktivitet for alle hunde og førere - og er inspireret af de professionelle detektionshunde som fx narkohunde, sprængstofshunde ol. Nose Work kan både dyrkes som sjov aktivering af hunden og som seriøs konkurrencedisciplin. Ved konkurrencer skal hunden identificere tre forskellige dufte i fire forskellige søgemiljøer.

 

Du skal acceptere, at i Nose Work er det dig, der skal lære af din hund – og se den arbejde og udvise sin naturlige søgeadfærd. Du skal lade din hund arbejde selvstændigt og løse opgaven på eget initiativ. Det kan for nogle førere kræve en stor portion tålmodighed, afhængig af hvor meget du er vant til at hjælpe din hund med at løse opgaverne.

 

Der er kun én hund, der arbejder af gangen – og de hunde, der ikke er på, venter i bilerne. Det er derfor ikke til Nose Work, at du får socialiseret din hund. Men til Nose Work er der plads til alle – også de hunde, der ønsker lidt afstand til andre hunde

  

Træningen er 6 gange  -  første gang tirsdag den 20. august kl. 17:30

 

og efterfølgende 5 tirsdage:  27/8, 3/9, 10/9, 17/9 og 27/9  - alle dage kl. 17:30

 

Sted : Voldens Kvarter 30, 2750 Ballerup

  

Instruktør: Klaus Bie

 

Praktisk: 

Medbring lækre godbidder til hunden, et fast halsbånd eller sele og en forholdsvis lang line (2-5 meter – men ikke sporline, ikke retrieverline og ikke flexline).

Kun én hund arbejder af gangen – hunden skal derfor sidde i bilen, når den ikke er på.

Løbske tæver er velkomne – vi sørger bare for, at de ikke arbejder i samme søgemiljø som de hanhunde, der måtte blive påvirket.

 

Adgangskrav:

Både hundens ejer og fører skal være medlem af Dansk Retriever Klub. Hunden skal desuden være fyldt 6 mdr. og være vaccineret.

 

Træningsgebyret er på 500 kr for 6 gange. Beløbet indbetales ved tilmeldingen på regionens bankkonto

reg.nr. 1551 kontonr. 0007061366

 

Der må ikke betales med MobilePay!

 

Husk at skrive holdnummer: NW1903 og hundeførers navn ved indbetalingen.

 

Udskriv din kvittering og medbring som dokumentation på teoriaftenen.

 

Bekræft tilmelding: når du har tilmeldt dig holdet, får du automatisk fremsendt en mail. For at din tilmelding er gyldig, skal du bekræfte din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Først, når du har bekræftet din tilmelding, vil du fremgå af deltagerlisten.

 

Annuller tilmelding: Skulle du blive forhindret i at deltage, skal du melde afbud. Du kan melde afbud  - annullere din tilmelding – ved at klikke på linket i den mail, du har fået tilsendt.

  

Hvis holdet er overtegnet, så tilmeld dig ventelisten hvis du gerne vil på dette hold. Den første på listen bliver så sat på ved afbud.

 

StedVoldens Kvarter 30, 2750 Ballerup
 
Mødetid kl.17.30
 
TrænerKlaus Bie
Tlf. 40536958
Send email til kontaktperson
 
TilmeldteNose Work 2 fortsætter 4 Vis
 
Venteliste Nose Work 2 fortsæt 0
 
TilmeldingLukket for tilmelding. Tilmeldingsfrist er overskredet.
TilbageFremVis som kalenderVis som liste

20-08-2019  til  20-08-2019Filter 

Dansk Retriever Klub - Region Nordsjælland